SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

***Hotel in Sevenum

Er komt een nieuw viersterrenhotel in Sevenum, in het gebied De Peelbergen. De initiatiefnemers en grondeigenaren Ron en Marcel Traarbach hebben met Hendrikx Hospitality Group een overeenkomst getekend voor een nieuw te realiseren hotel met 130 kamers en een vergaderaccommodatie.

Gijs Hendrikx timmert flink aan de weg. De oprichter en eigenaar van Hendrikx Hospitality Group, liet eerder deze week al weten dat hij in het centum van Venlo begonnen is aan de bouw van een driesterrenhotel.

Totaalconcept
In Sevenum worden op de hotellocatie ook een casino, wellness en leisuredome gerealiseerd. Voor bestiering van de vier delen zijn verschillende partijen zijn aangetrokken. “Traditioneel vallen deze afdelingen onder een management, maar door deze los te koppelen zijn er nu vier partijen die zich gaan inzetten op de verkoop van hun diensten. Dit zal de toekomstige gast van deze locatie nog meer voordeel en beleving bieden”, meent Ruud Potten van SmartProperty, het bedrijf dat het project managet.

Het project wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 gestart. De oplevering staat gepland voor medio 2021.

(artikel: Lawrence Spierings 14 juni 2019 www.wijlimburg.nl)

Deel dit bericht