SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Persartikel: ‘SmartProperty Makelaardij breidt dienstverlening uit met digitaal platform’

Niet alleen persoonlijke high-end makelaardij in het topsegment, maar evengoed een volledige onlineservice voor degenen die zelf vastgoed willen verkopen of verhuren. SmartY is het nieuwe label onder de vlag van SmartProperty Makelaardij. Een volledig online dienst als het gaat om het zelf vermarkten van vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop of verhuur van vastgoed, bij SmartY kunnen vastgoedeigenaren in Nederland en België 24/7 terecht voor de missende of aanvullende expertise wanneer men zelf zijn woning wil verkopen of verhuren. Eigenaren doen hun voordeel met de jarenlange ervaring en kennis van SmartProperty en men bepaalt zelf wat er nodig is om de woning te verkopen of te verhuren.

Het nieuwe label SmartY is voortgekomen uit de vragen vanuit de markt. ‘Dagdagelijks zijn we aanwezig in de vastgoedmarkt. Met SmartProperty Makelaardij ontzorgen we onze opdrachtgevers high-end met de verkoop of verhuur van diens woning of vastgoed in het topsegment.’ Aldus Ruud Potten die zijn carrière in vastgoed ruim 35 jaar geleden startte in Maastricht waaronder met makelaardij. ‘Eenmaal bekend met SmartProperty kregen we steeds gelieerde vragen voor bijvoorbeeld een energielabel of enkel fotografie. Denk ook bijvoorbeeld aan de oplevering of een plaatsing op Funda voor een maximaal bereik aan zoekers.’ Logisch ook, want in een digitale wereld is snel bekend dat er een woning te koop of te huur is. Hetgeen dan vaak ontbreekt is de kennis welke informatie en/of documenten er nodig zijn om dit op de juiste wijze te formaliseren. Achteraf ontstaan te vaak problemen doordat procedures niet goed doorlopen zijn en ‘te goeder trouw’ wordt gehandeld. Met SmartY doet een eigenaar zijn voordeel met professionele begeleiding van het proces van presentatie tot aan oplevering.

Met SmartY doelt SmartProperty ook op het midden- en lagere segment aan vastgoed waarmee zij dan de volledige vastgoedmarkt voor verkoop en verhuur bedient. SmartY is zo ook interessant voor beleggers, projectontwikkelaars en zelfs makelaars die het werk gedeeltelijk willen uitbesteden voor een  maximale focus en bereik aan potentiële kopers en/of huurders. Online kan men kiezen voor welke diensten men wenst. Wat iemand dan zelf kan of wil doen, doet men zelf en voor de rest is er SmartY.’ vult Potten aan.     

SmartProperty is de eerste makelaar in Limburg die deze onlinedienst aanbiedt. SmartProperty helpt eigenaren besparen op de vaak torenhoge makelaarskosten en biedt kennis en kunde. Paradox gezien de andere labels? ‘Nee, hoor.. doordat eigenaren een deel van het werk zelf doen, biedt dit ons ook de ruimte voor een maximale focus. Dat is een win-win voor iedereen!’ zegt Potten

Alle info over SmartY op:
www.smart-y.nl

SmartProperty BV, 6 juni 2023

Deel dit bericht