SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Residence Magazine ‘in gesprek met SmartProperty’

Residence Magazine ‘In gesprek met Sjoukje Potten – Richter van SmartProperty’

Samen zijn we SmartProperty, Ruud en ik. Terwijl Ruud al meer dan dertig jaar projectontwikkelaar is met vele vastgoedprojecten in binnen- en buitenland op zijn naam, heb ik zelf een bedrijfskundige en commerciële achtergrond. Ik vertaal woonwensen in woongenot en rendement. Die top- combinatie zorgt ervoor dat we elkaar naadloos aanvullen, zowel zakelijk als privé. Daarnaast hebben we samen een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Als Smart Property hebben we ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig vastgoed in de zuidelijke contreien en kennen we deze regio’s en hun bewo- ners als geen ander. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van Zuid-Limburg. We ontmoeten een diversiteit aan mensen van over de hele wereld die echt verliefd zijn geworden op de regio en zich er willen vestigen of een pied-à-terre zoeken. Vaak spreken we die mensen een tijdje later weer, als ze volop zitten te genieten op hun nieuwe plek – een heel leuke bijkomstigheid van ons werk. De levenskwaliteit in Zuid-Limburg is erg hoog; het gastvrije, gezellige en bourgondisch, dat vind je hier!

Smart Property gaat veel verder dan alleen de makelaardij. Onze expertise en passie voor vastgoed komt van oorsprong voort uit de projectontwik- keling. Hiermee kunnen wij kopers volledig ontzorgen. Niet alleen met de aankoop van een woning. Ook bij de verbouwing staan we ter beschikking, van het meedenken en adviseren tot het regelwerk eromheen. En om de woning écht instapklaar te maken, kunnen we ook de verbouwing zelf begeleiden. Desgewenst regelen we zelfs de verhuizing, inrichting, schoon- maak, tuinonderhoud en ga zo maar door. We doen alles om onze cliënten maximaal te ontzorgen. Dat is, zeker voor immigranten, een hele zorg minder. Zo kan men direct starten met ontdekken en genieten.

(artikel: Residence Magazine, uitgave jul-aug 2022)

Deel dit bericht