SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Echtpaar, beste maatjes, ouders en ook zakelijk partners

Inmiddels al weer ruim 5 jaar aan de slag is dit enthousiaste ondernemerskoppel van SmartProperty. Ruud en Sjoukje Potten; echtpaar, beste maatjes, ouders en ook zakelijk partners in SmartProperty voor Projectontwikkeling en Makelaardij. ‘We vullen elkaar aan in het werk. Ik ondersteun Ruud bij de Projectontwikkeling en Ruud vult mij aan bij Makelaardij.’ Zegt Sjoukje. Een mooie combinatie van ondernemerschap, vakmanschap, enthousiasme, gedrevenheid en jarenlange kennis en kunde. 

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in Vastgoed heeft Ruud vele spraakmakende vastgoedprojecten op zijn naam staan. Hij werkte internationaal, maar evengoed voor diverse uitbreidingsgebieden van de stad Maastricht. Bij onder andere de ontwikkeling en realisatie van wijken als Vroendaal, Amby, Hazedans en Annadal was hij in diverse projectfasen betrokken. Evengoed werkt Ruud thans aan binnenstedelijke herontwikkelingen zoals het historische Pakhuis van wijnhandel Thiessen dat getransformeerd wordt naar loftwoningen. ‘We zijn partner voor particuliere beleggers en vastgoedeigenaren om op realistische wijze te kijken naar rendement en dit ook te realiseren.’.

Sjoukje werkt na een carrière in recruitment nu ruim 5 jaar voor de groeiende afdeling Makelaardij. ‘In de woningmakelaardij motiveert het enorm om te werken voor en met mensen die resultaatgericht een woning wensen te verkopen of te kopen. Mensen zijn vaak bezig met het zetten van belangrijke levensstappen en hieraan dragen we bij. Heel persoonlijk, op maat en iedere keer weer zo anders’ aldus Sjoukje. ‘Wij denken integraal mee bij elke woningverkoop of woningaankoop en kunnen daar waar nodig elke koper en verkoper volledig ontzorgen op procedureel, financieel en bouwkundig vlak vanuit onze vak volwassen expertise. Wij maken van elke woning een nieuw thuis. Nèt die stap extra maakt verschil in de markt.

(artikel: Peter van Hooren, Citymagazine Maastricht)

Deel dit bericht