SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Appartement Boschstraat, Maastricht

Maastricht
Verhuurd

Appartement Boschstraat, Maastricht

De Boschstraat in Maastricht is een prachtige statige bomenlaan met schitterende bewaard gebleven karakteristieke en monumentale panden. Als autoluwe straat (er is een verkeerssluis) is deze straat de doorgang van het hippe Sphinxkwartier met de Pathé-bioscoop, Loods 5, het filmhuis Lumière, de binnenhaven Het Bassin naar de Markt en het Vrijthof. Aan de Boschstraat zijn diverse hotels, winkels, alsook een supermarkt (SPAR) gelegen. In het monumentale pand gelegen aan de Boschstraat nummer 60 is de gezellige en inmiddels befaamde lunchroom ‘Piece of Cake’ gevestigd. Op de tweede verdieping van dit mooie pand biedt SmartProperty thans een appartement in verhuur aan: Boschstraat 60B, 6211 AX Maastricht.

Indeling
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het monumentale statige herenpand. Via de voordeur bereikt u de eigen opgang naar het appartement dat beschikt over 2 slaapkamers, 1 woonkamer, een separate keuken, een badkamer, gastentoilet en berging.

1e Verdieping

Bijzonderheden

Plattegronden
Beschikbaar

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
120 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op