SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Winkel-galerieruimte Jekerkwartier

Maastricht
Verhuurd

Winkel-galerieruimte Jekerkwartier

Er zijn zelden commerciële ruimtes in de binnenstad te huur die zó ontzettend goed opgeleverd worden, zó multifunctioneel geschikt zijn en bovendien: NIEUW te betrekken zijn. Niet voor niks dan ook dat dit bijzondere pand aan de Cortenstraat, gelegen zeer nabij het OLV-plein en tussen de Koestraat en de Pieterstraat, een tijd dicht is geweest voor een totale renovatie en make-over. Het bekende en vooruitstrevende Maastrichtse architectenbureau ‘Transform’ (Richard Welten) bedacht de optimale indeling van de benedenverdieping van deze prachtige locatie, wist oud zeer goed met modern comfort te combineren en creëerde dit optimum aan licht, ruimte en functionaliteit.

De sfeervolle autoluwe flaneerstraat middenin het centrum nabij de gezellige horeca van de Koestraat en het OLV-plein alsook de boutiques aan de Pieterstraat maken deze locatie conform het huidige bestemmingsplan multifunctioneel geschikt voor:

  • Kantoor met baliefunctie
  • Detailhandel
  • Cultuur en ontspanning, met daaraan ondergeschikte horeca
  • Consumentverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid (niet aan huis)
  • Galeries en ateliers

Indeling

Souterrain

Bijzonderheden
– Beschikbaar: PER DIRECT

Plattegronden
– Beschikbaar

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

95 m2 Woonoppervlakte
194 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op