SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Bouwperceel voor moderne villa

Lanaken
Verkocht

Bouwperceel voor moderne villa

Niet voor niets dat de deelgemeente Oud-Rekem (B) als onderdeel van de gemeente Lanaken werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. Men woont hier simpelweg graag. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen.

Aangenaam recreëren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Strategisch gelegen bij de uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken. Op loopafstand van de idyllische dorpskern van Rekem, zeer nabij het centrum van Maastricht en prachtig groen omgeven ligt de Leon Hermanslaan. Het betreft een onderdeel van de herontwikkeling van Domein Oud Reckheim. Destijds zijn in het prachtige groene park met behoud van haar statige grote bomen diverse nieuwbouw apparementen, grondgebonden woningen alsook industriele loftwoningen in de oude gebouwen gerealiseerd. Hierbij mogen alle bewoners gebruik maken van het park dat gemeenschappelijk wordt onderhouden. Een gedeelte van de Leon Hermanslaan is ingedeeld voor exclusieve moderne villabouw. Hier op nr. 10 biedt SmartProperty Makelaardij de mogelijkheid voor het aankopen van een bouwperceel voor een nog te realiseren moderne villa waarvan een mogelijk ontwerp hier virtueel wordt weergegeven.

Indeling
Het straatbeeld vraagt om moderne architectuur waarvan het bouwvolume op de juiste afstand van de straat is geprojecteerd voor optimale privacy en zicht op de villa. Het ontwerp zoals dit is gemaakt wordt gekenmerkt door optimale privacy, luxe, stijl en comfort. Dit in combinatie met een optimale lichtinval geven deze moderne villa een bijzondere uitstraling en beleving. In elk geval is er in dit ontwerp ruimte voor:

  • 3-4 slaapkamers
  • 2-3 badkamers
  • Imposante Mastersuite
  • Riante living met diverse gedeeltes
  • Grote leefleuken
  • Dakterras en tuinterras
  • Inpandige parkeerkelder
  • Ruimte voor gym/wellness
  • Separaat gedeelte voor werken aan huis

 

Geheel naar uw wens wordt het ontwerp gefinaliseerd en begeleiden wij desgewenst namens u integraal de uitvoering tot aan oplevering. Zo mag u rekenen op onbezorgd wonen in luxe en comfort binnen afzienbare tijd.

SmartProperty Projecten
Desgewenst is SmartProperty Projecten u van dienst bij de realisatie van uw wensen. Met meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed kunnen wij u van dienst zijn vanaf initiatief tot aan oplevering. Graag informeren wij u nader over de mogelijkheden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

1955 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op