SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Bovenwoning Platielstraat

Maastricht
Verhuurd

Bovenwoning Platielstraat

Het centrum van Maastricht komt hopelijk gauw weer tot volledige bloei. Met de lente in aantocht een een middel tegen Corona beginnen er langzaamaan weer nieuwe initiatieven te ontstaan in de prachtige stad. Met wat nu kan en mag zien we veel mensen wandelen door de stad. Op veel plekken in het centrum in de de winkelstraten rondom de Markt, het Vrijthof, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein zijn er ramen open om toch enige beweging in het ondernemerschap te houden en eten en drinken aan te bieden. Met een koffie of gluhwein to-go op de hand zien we veel mensen buiten voor een frisse neus en om even het binnenzijn achter te laten. De vele etalages worden nu misschien wel meer dan ooit aandachtig bekeken.

De straat tussen het Amorsplein en het Vrijthof is de Platielstraat. Veel gezellige kroegen, restaurants alsook kleding- en kapperszaken zijn aan deze gezellige winkelstraat gevestigd. Ten tijde van de veelbezochte koopzondagen een straat met volop bekijks en mensen die langs lopen. Bekend is het winkelpand aan de Platielstraat 20. Voorheen met de veelbekeken juwelenetalage, maar nu beschikbaar voor de ondernemer die zich wil gaan vestigen en desgewenst boven zijn eigen zaak wil wonen. Thans in verhuur via SmartProperty: woon- en winkelpand gelegen aan de Platielstraat 20, 6211 GV Maastricht.

Indeling
Het betreft het totale pand dat bestaande uit de benedenverdieping met etalageraam gelegen direct aan de Platielstraat. Het betreft 45 m2 winkelruimte met ondergelegen een kelder voor opslag en achtergelegen een pantry-keuken-berging met toiletruimte. De bovenwoning biedt een gezellige living met separate ingerichte keuken met dakterras. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Hiernaast is er een bergzolder.

Winkelruimte – Benedenverdieping

Bovenwoning

Slaapgedeelte

Bijzonderheden

Plattegronden
– Beschikbaar

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
80 m2 Woonoppervlakte
45 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op