SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Vakwerkboerderij Daal

Sint-Martens-Voeren
Verkocht

Vakwerkboerderij Daal

Prachtig wonen met elke dag opnieuw een aangenaam vakantiegevoel: het kan in deze prachtige vakwerkboerderij (adres: Daal 3, 3790 Sint-Martens-Voeren) met bijbehorend de separate vakantiewoning ‘Os Paradieske’ met eigen tuin (adres: Daal 1, 3790 Sint-Martens-Voeren) in de Voerstreek. Het betreft een unieke woning met rugzakwoning en een separate vakantiewoning (met lopende exploitatie) gelegen in het voormalige bakhuis.

Zeer bijzonder aan dit object is dat de befaamde architect als het gaat om vakwerkwoningen in deze streek, architect Boudewijn Laugs, er zelf heeft gewoond en het pand in 1996 uitermate vakkundig heeft verbouwd naar haar huidige vorm. Met oog voor detail straalt deze woning de juiste charme uit die het leven in een vakwerkwoning compleet maakt. Vrij gelegen op een ruim perceel met adembenemende vergezichten. Met recht willen wij hier spreken over de mooiste vakwerkwoning van België.

Indeling
Adembenemend groen omgeven en gelegen op een ruim perceel. De hoofdwoning met rugzakwoning (totaal 328 m2) beschikt over een weidse aangelegde tuin met verwarmd zwembad en gedeelte fruitweide. De separate vakantiewoning beschikt eveneens over een eigen grote tuin voor een optimale privacy. Het geheel dateert oorspronkelijk uit de tweede helft van de 18e eeuw.

Begane grond

Souterrain

1e Verdieping

Vakantiewoning

Bijzonderheden

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

SmartProperty is Makelaar in de verkoop en verhuur van exclusief vastgoed. Vanuit Maastricht wordt gewerkt in de regio Zuid-Limburg en het Heuvelland. Verkopen of verhuren via Smartproperty betekent kiezen voor een makelaar die doelgericht en proactief te werk gaat op basis van meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed en een groeiend internationaal netwerk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

6 Slaapkamer(s)
4 Badkamer(s)
531 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op