SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Appartement Grote Gracht 12A-01, Centrum

Maastricht
Verkocht

Appartement Grote Gracht 12A-01, Centrum

Maastricht, die prachtige stad aan de Maas. Die stad in het Zuiden van Nederland waar mensen elkaar ontmoeten en energie zorgt voor barstende creativiteit voor onderzoekers en makers. Maastricht wordt de stad van ontmoetingen en van levensgenieters genoemd. Een internationale universiteitsstad, compact en met style! In het centrum is het Statenkwartier gelegen. Dit stadsdeel, als één van de zeven centrumbuurten staat bekend om zijn vele statige prachtige panden, idyllische straten en telt wel 140 rijksmonumenten. Gelegen tussen de Markt en het Vrijthof is het een bruisend stadsdeel met bekende winkelstraten zoals de Boschstraat, Brusselsestraat en Grote Gracht, maar ook van de herontwikkelde fabrieken van Sphinx met de Pathé bioscoop en Loods 5.

Gelegen aan de Grote Gracht 12 A 01, 6211 SW Maastricht is dit prachtige karakteristieke instapklaar 2 kamerappartement gelegen dat thans door SmartProperty te koop wordt aangeboden.

Indeling
Dit luxe en uitermate sfeervolle appartement beschikt over een woonkamer en een separate keuken, 1 slaapkamer, een moderne badkamer en een berging in de kelder. Vanaf de Grote Gracht bereikt u via de gezamenlijke voordeur met intercom de ontvangsthal met authentieke tegelvloer en de brievenbussen, het originele houten trappenhuis en de te bereiken gezamenlijke kelder, verdeeld over meerdere ruimtes. In een van deze ruimtes zijn de bergingen van de appartementen gelegen.

Entree
Aan de zijkant van de Grote Gracht is de ingang naar de appartementen. Hier is de intercom (te bedienen via app) en binnen de brievenbussen. Opvallend zijn de bewaard gebleven elementen zoals de glas in loodramen in het mooie eikenhouten trappenhuis.

Souterrain
Onder het pand zijn de bergingen. Er is een gedeelte afsluitbaar (6 m2) met de witgoedaansluiting.

1e Verdieping
De voordeur brengt u op de centrale overloop met de moderne badkamer voorzien van tegelvloer met wastafelmeubel – toilet en inloopdouche. Uitgezonderd de badkamer heeft het appartement de originele eiken houten plankenvloer. Voorbij de tussendeur in de hal is er de sfeervolle keuken in landelijke stijl met diverse kasten en lades, een oven-magnetron combinatie, inductiekookplaat met afzuigkap en vaatwasser. Zowel van hieruit zijn er de openslaande deuren naar de slaapkamer alsook aan het einde van de hal. De slaapkamer heeft door de hoge plafonds en ramen (met voorzetramen) een prachtige lichtinval en ruimtelijkheid. Hier is de marmeren schouw bewaard gebleven en een prachtig item in de kamer. Met een dubbele openslaande deur komt u in de woonkamer. Ook hier is er een optimale beleving en sfeer door de vloer, de hoge plafonds en ramen en als extra element de bewaard gebleven schouw.

Bijzonderheden

  • Monument
  • Uitermate sfeervol en gezellig
  • Mooi luxe afgewerkt en instap klaar appartement in goede bouwkundige staat
  • Overname interieur mogelijk
  • Video- intercom (via app + druppel) aanwezig
  • Collectieve gas-, water-licht voorziening (voorschot € 160,- / maand bij (voorschot € 160,- / maand) bij VVE-bijdrage)
  • Gezonde VVE (bijdrage € 50,- / maand)
  • Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op diverse plaatsen nabij of middels vergunning

Energielabel
n.v.t. (monument)

Plattegrond
Beschikbaar, in bijlagen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

1 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
68 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op