SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

10 halfvrijstaande woningen ‘Pastoerswei’

Vaals
Te Koop

10 halfvrijstaande woningen ‘Pastoerswei’

Vaals, wie wil hier nu niet wonen? Met haar monumentaliteit, een schitterend buitengebied en de sfeer van buitenland in eigen land. Vele wandel- en fietsroutes nodigen uit om de omgeving te verkennen en te genieten van de rust en ruimte. Eigenaren van streekgebonden bedrijven ontvangen bezoekers van de gemeente graag als gast en in verschillende eetgelegenheden. Het is de parel van het zuiden met als handelsmerk het Drielandenpunt. De grote woonhuizen en statige zakenpanden geven het centrum een buitenlandse grootstedelijke uitstraling. Vaals is als hart van de Euregio van Duitsland, België en Nederland de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in het omringende buitenland. Hier wonen is genieten met een grote G. Met de vele winkels en boetieks en horeca bruist Vaals voor haar inwoners en bezoekers.

In het centrum pal naast de Sint Pauluskerk op het huidige adres ‘Lindenstraat 1’ kunt ook u deze woon- en leefkwaliteit beleven in een van de 18 nieuw te bouwen levensloopbestendige woningen in het plan ‘Pastoerswei’.

Exclusief in verkoop via SmartProperty Makelaardij: 18 woningen ‘Pastoerswei’, Pastoerswei 1 t/m 18 6291 AG Vaals: een nieuwe woonparel.

Indeling
Het betreft 8 vrijstaande en 10 halfvrijstaande woningen elk op unieke wijze gepositioneerd in het plan. Door de kleinschaligheid, de hoogteverschillen en de begane grond van de woningen met alle voorzieningen, ontstaat een echt straat- en buurtgevoel.

De halfvrijstaande woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond. Naast de mooie living, ingerichte keuken en eetkamer met zicht op de patiotuin bevinden zich hier ook de 1e slaapkamer met badkamer, toilet en berging met wasmachineaansluiting. Vanuit de slaapkamer heeft u eveneens zicht en toegang tot de patiotuin. Op de verdieping bevindt zich een royale 2e slaapkamer met grote dakkapel en een opbergkamer. De verdieping kan uiteraard ook als hobbyruimte of kantoor in gebruik worden genomen. Bovendien worden de woningen volledig naar de maatstaven van deze tijd gebouwd waardoor deze energieneutraal kunnen zijn.

‘Het hof voelt als een grote voortuin, de patiotuin voelt als een tweede huiskamer en de woning zelf is een luxe thuis om trots op te zijn.’

Energielabel
– Energielabel A+++ (volgt)

Bijzonderheden
De vermelde afmetingen zijn indicatief. Het totale plan van 18 woningen biedt naast 8 vrijstaande woningen 10 halfvrijstaande woningen met een verschil in perceelsoppervlakte, oriëntatie en gecompleteerd met frans balkon of dakkapel. Een overzicht hiervan kunt u nalezen in de plattegronden.

– Volledig nieuw (de eerste jaren nagenoeg geen onderhoud)
– Modern hang- en sluitwerk (conform Bouwbesluit)
– Gemiddelde bruto vloeroppervlakte woning: 152 m2
– Perceelsoppervlakte tussen 164 m2 – 206 m2
– Start bouw bij 70% verkoop
– Prijzen tussen € 410.000,- en € 425.000,- v.o.n.
– Volledig conform ‘Bijna Energie Netraal Gebouw’ (BENG)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten, oppervlakten en visuals zijn indicatief.

Kenmerken

2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
115 m2 Woonoppervlakte
188 m2 Perceeloppervlakte

Neem direct contact op