SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Jaren ’30 woning Padualaan 63, Scharn

Maastricht
Verkocht

Jaren ’30 woning Padualaan 63, Scharn

‘Scharn’, een bijzondere woonwijk in Maastricht benoemd naar Adelbert van Scharn die als één van de eerste bewoners van deze bijzondere plaats in 1100 een burcht liet bouwen waarvan de fundamenten wellicht nog aanwezig zijn. Hierna werden er hier de nog steeds zichtbare monumentale boerderijen gebouwd alsook diverse prachtige residentiële woonhuizen waaronder het ‘Wittevrouwenhof’ en het ‘Withuishof’ aan de rand van Scharn. In de jaren ’30 van de vorige eeuw ontwierp de befaamde architect Frits Peutz de brede Adelbert van Scharnlaan, met enkele woonblokken in het waaiervormige stratenplan tegenover de ‘Sint Antonius van Paduakerk’.

Kenmerkend voor Scharn is de aangenaam groene en sfeervolle omgeving. ‘Het is er rustig en Scharn is een relatief welvarende buurt‘ (bron: Wikipedia). Wist u bovendien dat deze wijk behoort tot 1 van de grootste buurten in Nederland? Scharn telt daarbij een gemiddeld lager aantal inwoners, waarmee u hier mag rekenen op gezelligheid, rust en ruimte. En dat is duidelijk merkbaar. Het opleidings- en inkomensniveau is bovengemiddeld in vergelijking met andere buurten in Maastricht. De werkloosheid ligt onder het gemiddelde, evenals de criminaliteitscijfers.

Kiezen om te wonen in Scharn is wonen in een prachtige residentiële omgeving, op loopafstand van het centrum en met diverse faciliteiten nabij. De jaren ’30 stijl in al zijn allure. Verkocht via SmartProperty Makelaardij, in samenwerking met Ruijters, deze woning gelegen aan de Padualaan 63, 6226 BK Maastricht.

Indeling
Gelegen bij de imposante in 1936 – ‘Antonius van Paduakerk’ aan de Padualaan is deze sfeervolle woning met karakteristieke jaren ’30 kenmerken gesitueerd. De woning heeft 3 (met mogelijkheid tot 4) slaapkamers en 2 badkamers. In de uitbouw is een sfeervolle leefkeuken gesitueerd grenzend aan de mooi aangelegde tuin. Met een inhoud van maar liefst bijna 700 m3 mag u rekenen op mooie hoge plafonds (tot 3.40m hoogte) en een aangenaam gevoel van ruimtelijkheid.

Begane grond

Woonkamer/Living – leefkeuken

Tuin

1e Verdieping

2e Verdieping

Deze informatie is na de verkoop verwijderd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

SmartProperty Makelaardij vanuit Maastricht is uw makelaar voor de verkoop en/of verhuur van exclusief vastgoed. Overweegt u om uw woning te verkopen, neem dan contact op voor een nadere kennismaking.

Bijzonderheden
– Perceeloppervlakte: 300 m2
– Gebruiksoppervlakte wonen: 176 m2
– Overige inpandige ruimte: 17 m2

Vraagprijs

Plattegronden
Beschikbaar

EPC Certificaat
Beschikbaar
Unieke Code: –
Kengetal (KW / m²): –

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

3 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
176 m2 Woonoppervlakte
300 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op