SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Loftwoning in het centrum

Maastricht
Verhuurd

Loftwoning in het centrum

Marres uit 1897, gelegen aan de Uitbelderstraat 1, 6211 SL Maastricht op nog geen 500 m. van het Vrijthof en de Markt. Dit prachtige gebouw met authentieke hoge plafonds en vakkundig metselwerk is jarenlang door Wijnhandel Thiessen in gebruik geweest. Duizenden en duizenden flessen wijn van over de gehele wereld lagen er opgeslagen. SmartProperty Projecten heeft dit project herontwikkeld naar 3 unieke stadsowoningen die vakkundig zijn verbouwd.

De historie en bourgondische geest van het gebouw is vertaald naar 3 unieke loftwoningen die garant staan voor: karakteristiek wonen met bourgondisch genieten in de historische binnenstad van Maastricht. Met uiterste zorg en respect voor en behoud van het cultuurhistorisch karakter van het bestaande gebouw is het ontwerp tot stand gekomen. Momenteel biedt SmartProperty Makelaardij 1 van de woningen met adres Uitbelderstraat 1A11, 6211 SL Maastricht TE HUUR aan.

De bestaande gemetselde authentieke voorgevel is volledig behouden, gereinigd en hersteld. Er zijn nieuwe fraaie stalen kozijnen geplaatst. De bestaande hoge gewelfde plafonds (4.00 m) in de woningen zijn behouden en gereinigd en zorgen over maar liefst 4 woonlagen voor een ruimtelijke beleving en karakteristieke stoere industriële woonsfeer. Deels zijn de authentieke gemetselde muren behouden waarbij de nieuwe wanden strak wit gestuct zijn. Wist u dat er in het pakhuis destijds een zeer inventief verluchtingssysteem is geïntegreerd? Ook hiervan zijn overblijfselen behouden voor een unieke uitstraling met een knipoog naar het verleden.

Begane grond

1e Verdieping

Entresol

Souterrain

Opmerking

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: 165 m2
– Inhoud: 862 m3
– Instapklaar en opgeleverd
– Beschikbaar

Woningvideo

Wat te doen ten tijde van Corona?

Plattegronden
Beschikbaar

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

4 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
165 m2 Woonoppervlakte
43 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op