SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Luxe villa met zwembad

Genk
Verkocht

Luxe villa met zwembad

Genk, op een 15 minuten rijden van de Nederlandse grens, is een bruisende stad gelegen aan de Hoge Kempen. Op wandelafstand van het veelzijdige Genk centrum is de residentiële villawijk Molenblook gelegen. Deze rustige en luxueuze wijk met veelal vrijstaande woningen is zeer groen omgeven. Deze wijk, welke eerst in de jaren ’60-’70 werd verkaveld en langzaamaan werd bebouwd is ontstaan uit het groene gedeelte van Genk aan de zuidelijke oever van de Molenvijver alwaar nog steeds het prachtige 10 hectare grote Molenvijverpark is gelegen. Veelal bekend van restaurant De Molen in de oude watermolen.

Indeling
Thans in verkoop via Steegmans Vastgoed in samenwerking met SmartProperty Makelaardij deze luxueus afgewerkte en zeer goed onderhouden villa gelegen aan de voormalige holleweg, de Schabartstraat 22, 3600 te Genk.

De luxe villa met een zeer gunstige EPC-waarde werd in 1991 gebouwd op een verkaveling van 2 percelen voor extra ruimte en privacy. Vanaf 2008 is de villa stapsgewijs aangepast aan de tijd en werd ook op energetisch vlak optimaal geïnvesteerd waardoor er zeer gunstige energielasten zijn. Ontwerp is van de hand van de Genkse architect P. Claesen die maar liefst 11 villa’s heeft ontworpen in Molenblook. Zijn stijl wordt gekenmerkt door de organisatie van rechthoekige ruimtes rond een centraal circulatiepunt, waarbij de zones voor wonen, werken en slapen functioneel gescheiden zijn.

Begane grond – voortuin

Inkomhal

Souterrain

Keuken

Living

Opkamer

Achtertuin

Poolhouse

1e Verdieping

Slaapkamers

Badkamer

Zolder

Bijzonderheden
– Bouwjaar woning: 1991 en sinds 2008 grotendeels gerenoveerd
– Grondoppervlakte: 2506 m²
– Bewoonbare oppervlakte: 455 m²

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

3 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
455 m2 Woonoppervlakte
2506 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op