SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Luxueus landhuis met kangaroewoning

Kinrooi
Verkocht

Luxueus landhuis met kangaroewoning

Molenbeersel (Limburgs: Bieësel) is onderdeel van de gemeente Kinrooi en gelegen nabij Maaseik (B) en Weert (NL). Qua ligging is Molenbeersel centraal gelegen in de Euregio nabij Maaseik, Roermond, Weert, Eindhoven en Maastricht via de diverse goede uitvalswegen. Het gezellige dorp kent een rijke historie en een veelzijdigheid aan natuur en landschap. Verschillende natuurgebieden en bossen bieden aangenaam groen in de directe omgeving. Molenbeersel biedt eveneens goede faciliteiten zoals winkels, sportcentra en restaurants met het gemak van de stad Weert en de weelde en gezelligheid van Maaseik in de nabijheid. Momenteel in verkoop via SmartProperty: deze luxe villa met naastgelegen woning. Het domein is gelegen aan de Weertersteenweg 288 – 294 (4 huisnummers waarvan thans 2 in gebruik), 3640 Kinrooi – Molenbeersel.

Indeling
De villa met naastgelegen woning is gelegen op een riant perceel (circa 10.000 m2) dat perfect is ingericht als tuinpark met vijver, tuinhuis en diverse zeer exclusieve bomen, planten en bloemperken. De villa (woonoppervlakte 975 m2) en naastgelegen woning (woonoppervlakte 193 m2) zijn uitstekend op het perceel gesitueerd met beiden een eigen ingang en optimale privacy. Met oog voor detail en uiterste zorg voor sfeer en comfort zijn hoogwaardige materialen toegepast. De bouwkundige staat is zeer goed.

Villa

Begane grond

Keuken

Parktuin

Living

Kantoor/vergaderruimte

Souterrain

Wijnkelder

Verdieping

Verdieping

Naastgelegen woning

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte: 975 m2
 • Perceeloppervlakte: 10.000 m2 bestaande uit 3 bouwkavels
  waarvan 2 bebouwd
 • Goede bouwkundige staat
 • Luxueuze en hoogwaardige afwerking met nadruk op een hoog wooncomfort
 • Grotendeels voorzien van screens
 • Gedeeltelijk rolluiken
 • Airconditioning en vloerverwarming aanwezig
 • Inbraakbeveiliging met camera
 • Extra bouwperceel van ca. 8 are

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Kenmerken

5 Slaapkamer(s)
3 Badkamer(s)
975 m2 Woonoppervlakte
10000 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op