SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Moderne villa

Lanaken
Verkocht

Moderne villa

Rekem (B) is een deelgemeente van Lanaken en gelegen aan de groene zuidrand van het Kempens Plateau, tussen de wateren van de Maas en de Zuid-Willemsvaart. Tal van bezienswaardigheden tonen hier de rijke historie van deze streek. Niet voor niets dat Oud-Rekem werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten, te wandelen of te fietsen.

Aangenaam recreëren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Strategisch gelegen bij de uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken. Op loopafstand van de dorpskern van Oud-Rekem en prachtig groen omgeven ligt deze ruime en volledig ontworpen hoogwaardige villa gelegen aan de residentiële Leon Hermanslaan die via SmartProperty Makelaardij verkocht is.

Indeling
De villa is in 2008 nieuw gebouwd waarbij optimaal is geluisterd naar de wensen als het gaat om luxe, comfortabel leven in optimale privacy en gemak. De woning is zeer goed geïntegreerd in haar omgeving. Er is ruim zicht op het prachtige historische kasteel en omgelegen groen. Deze hoogwaardige villa met 985 m2 woonoppervlakte is uitstekend gelegen nabij het centrum van Maastricht, in een natuurlijke omgeving en een eersteklas woonomgeving met weids uitzicht. U bent gegarandeerd van optimale veiligheid en privacy. De luxe villa heeft een ruime open plattegrond met natuurlijke materialen die zijn ontworpen om u in harmonie en comfort te plezieren.

Architect aan het woord
De locatie van deze villa heeft ons uitgedaagd om de wederzijdse leefomgeving op de eerste verdieping te vinden en de privéruimtes op de begane grond. Door het creëren van slimme verbindingen ontstaat dynamiek en openheid. Dit maakt een nog beter gebruik van de kamers mogelijk. Ook privé. Daarom is de begane grond erg gesloten en de eerste verdieping is heel open met veel licht en uitzicht rondom. Er zit veel beweging in deze ruime villa met grote ruimtes die elk een eigen sfeer neerzetten.
(Erol Oztan, architect)

Begane grond

Tuin

Souterrain

1e Verdieping

Bijzonderheden

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

4 Slaapkamer(s)
3 Badkamer(s)
985 m2 Woonoppervlakte
2100 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op