SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Moderne villa Rue Craesborn 35, Dalhem (B)

Dalhem
Te Koop

Moderne villa Rue Craesborn 35, Dalhem (B)

Zeer exclusief wonen op slechts 20 minuten rijden van het Maastricht UMC+? Dit kan in deze prachtige architectonische villa gelegen aan de Rue Craesborn 35 te Warsage – Dalhem. Thans in verkoop via SmartProperty in samenwerking met Sotheby’s International Realty.

Met een focus op het groene achterland biedt de verhoging en de indeling deze architectonische villa ultieme privacy en zeer uitdagend lijnenspel. Maximale lichtinval aan de achterzijde bieden niet alleen een geweldig zicht op het panoramisch heuvelland, maar evengoed een excellente dynamiek tussen binnen en buiten. Maximaal genieten en comfortabel zorgeloos wonen is hier meer dan voorbestemd.

Indeling
Deze riante luxe villa werd gebouwd onder de architectuur van architectonisch grootmeester Luc Spits. Hij heeft zijn jarenlange ervaring en kunde passioneel geuit in deze meer dan prachtige riante maar uiterst comfortabele residentie. Lijnen, zichtvelden, beleving en comfortabel wonen zijn de kenmerken die u ervaart wanneer u deze unieke plek ziet en binnenkomt. Gelegen aan een zeer rustige weg in Dalhem is reeds bij aankomst de grootsheid van de residentie te bewonderen. De aangelegde tuin en brute voorgevel geven maximale privacy en ingetogen grootsheid.

De villa is van alle gemakken, luxe en comfort voorzien. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen en met een uitstekende afwerking waarbij aan alles is gedacht op het gebied van exterieur als interieur. Zo is er een ruime wellnessruimte met binnenzwembad, een riante compleet ingerichte leefkeuken met bijkeuken en het prachtige zonneterras bij de aangelegde onderhoudsvriendelijke weidse tuin. Deze sluit aan op de achtergelegen weilanden waardoor er een geweldig vrij zicht is op het heuvelland. Ook is de villa dermate goed ingebed in haar omgeving dat er een fameuze beleving van privacy is zowel in de achtergelegen tuin alsook vanuit de woning. Een mooie ruime living, een groot souterrain met diverse ruimtes en een geweldige autogarage met ruimte voor 4 auto’s, er zijn 3 riante slaapvertrekken (mogelijk tot 5) met door de situering een prachtig weids uitzicht. Onderdeel is de stijlvolle mastersuite voorzien van luxe badkamer – doorloop dressing en slaapgedeelte. Ook is er het separate (met eigen ingang) nader in te richten gedeelte dat dienst kan als kantoorruimte, praktijk, atelier of als gastenverblijf, 2 extra slaapkamers of tweede woonst. Dit alles gecompleteerd door hoge plafonds, imposante raampartijen met schuifpuien voor een excellente beleving van binnen-buiten. Er zijn bij het leefgedeelte gezellige gashaarden, overal in de woning optimale domotica, een geluidssysteem door de gehele woning, uitmuntend interieurwerk met het gemak van bedienbare screens, verlichting, alarm en vitrage, een regelbaar binnenklimaat door zowel verwarming als koeling.

Bijzonderheden
– 20 minuten rijden van het Maastricht UMC+ (NL)
– Nabij uitvalswegen richting Luik (B) of Aken (D)
– Instapklaar
– Bouwjaar: 2010
– Perceel: 2.592 m2
– Woonoppervlakte: 850 m2
– Kadastrale Inkomen (KI): € 8.531,-
– Zonnepanelen – warmtepomp

Vraagprijs
Op aanvraag

Plattegronden
Beschikbaar

EPC
Certificaat beschikbaar: ja
Unieke Code: voorlopig
Kengetal (KW / m²): 106

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Neem direct contact op