SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Groen gelegen moderne villa

Zutendaal
Verkocht

Groen gelegen moderne villa

Zutendaal (B) wordt niet voor niets ‘het groene snoepje’ van Vlaanderen genoemd. Meer dan de helft van deze gemeente bestaat immers uit natuurlijke omgeving. Gelegen op het Kempens Plateau biedt Zutendaal prachtig uitgestrekte wandelgebieden, het Nationaal Park Hoge Kempen en diverse natuurgebieden. Strategisch is deze plaats uitermate goed gelegen bij Genk en Lanaken nabij de Nederlandse grens en de uitvalswegen naar Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken. Gezien de ligging en prachtige omgeving biedt Zutendaal diverse vormen van recreatie. Zo is er het Vakantiepark ‘Mooi Zutendaal’ van Landal gelegen alsook het Glampingresort Hoge Kempen met aangrenzend de golfbaan met sterrenrestaurant De Kristalijn. De ruim 7.200 inwoners van Zutendaal zijn van diverse afkomst. Ontstaan vanuit de verschillende gehuchten zijn er door de jaren heen steeds meer mensen van buiten de streek hier komen wonen. Aan de rand van de rustige en groene woonwijk en aan het bos is de Kattestaartstraat gelegen. Deze residentiele straat wordt gekenmerkt door vrijstaande luxewoningen. Thans in verkoop via SmartProperty Immo is de woning gelegen aan de Kattestraatstraat 50, 3690 Zutendaal.        

Indeling
Groen gelegen op het hoekperceel aan de Kattestaartstraat 50 is deze vrijstaande villa gesitueerd voorzien van een inpandige garage, ruim souterrain doorzon living met leefkeuken, 3 (met mogelijkheid tot 4 – 5) slaapkamers en een luxe badkamer. De tuin met verwarmd zwembad biedt volop privacy. Onderhoudsvriendelijk, levensloopbestendig door weinig trappen met de mogelijkheid voor een huislift en bovendien een uitermate goede energieprestatie kenmerken de villa. Geheel terecht is deze mooie villa vermeld als ‘woonparel’ in het regionale nieuwsblad.

Parking – voortuin

Begane grond

Entree

Living

Leefkeuken

Tuin

Souterrain

Overloop

Techniek

Gym

Garage

Overig

Verdieping

(Slaap)kamers

Badkamer

Bureel en hobbyruimte

Architect aan het woord

Deze woning is inmiddels verkocht waarna de foto’s van de binnenzijde en privacygevoelige informatie is verwijderd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

SmartProperty Makelaardij is uw makelaar voor de verkoop van exclusief vastgoed. Voor de verkoop in België werken wij samen met een BIV-gecertificeerde partner.

Bijzonderheden
– Bouwjaar:
– Woonoppervlakte:
– Perceeloppervlakte:  m2

EPC
Certificaat beschikbaar: ja
Unieke Code:
Kengetal (KW / m²):

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

4 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op