SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Monumentale woning Bogaardenstraat

Maastricht
Verkocht

Monumentale woning Bogaardenstraat

Maastricht, die geweldige stad in het Zuiden van Nederland waar mensen elkaar ontmoeten en energie zorgt voor barstende creativiteit voor onderzoekers en makers. Maastricht wordt de stad van ontmoetingen en van levensgenieters genoemd. Een internationale universiteitsstad, compact en met style!

In het centrum is het Statenkwartier gelegen. Dit stadsdeel, als één van de zeven centrumbuurten staat bekend om zijn vele statige prachtige panden, idyllische straten en telt wel 140 rijksmonumenten. Gelegen tussen de Markt en het Vrijthof is het een bruisend stadsdeel met bekende winkelstraten zoals de Boschstraat, Brusselsestraat en Grote Gracht, maar ook van de herontwikkelde fabrieken van Sphinx met de Pathé bioscoop en Loods 5. Gelegen in een zijstraat van de Grote Gracht is de Bogaardenstraat. Thans in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Bogaardenstraat 58.

Indeling
Een zeer leuke karakteristieke woning gelegen aan een sfeervolle straat. Hoge ramen zorgen voor veel lichtinval en de behouden karakteristieke elementen zorgen voor volop sfeer. Er is op de begane grond de keuken met zitgedeelte, een woonkamer op de eerste verdieping en het slaapgedeelte met badkamer op de tweede verdieping. Hierboven is er een bergzolder.

Begane Grond (keuken)

Souterrain

1e Verdieping (living)

2e Verdieping (slaapkamer)

3e Verdieping (vliering)

Na de verkoop zijn bovenstaande info en de foto’s van binnen om privacy redenen verwijderd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Bijzonderheden
– Uniek wonen in het centrum van Maastricht
– Grotendeels gerenoveerd in 2016
– Monumentaal pand
– Perceeloppervlakte: 35 m2

Plattegronden
Beschikbaar

EPC Certificaat
nvt (monument)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

1 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
72 m2 Woonoppervlakte
35 m2 Perceeloppervlakte
345.000 k.k.

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op