SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Notariswoning Sint-Geertruid

Eijsden-Margraten
Aangekocht

Notariswoning Sint-Geertruid

Sint Geertruid (Limburgs: Se-Gietere) is het gezellige en bruisende dorp met ongeveer 1.500 inwoners gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. Met een warme gemeenschap en eeuwenoude tradities waardoor deze plek geliefd is bij jong en oud. Ieder jaar worden in het buurtschap Libeek de “Hoeve Feesten” georganiseerd, met onder meer een folkloristische optocht, een boerenbruiloft, live muziek en diverse attracties. Hiernaast is Sint Geertruid bekend van de vele hoogstamboomgaarden.

Bovendien is Sint Geertruid hogergelegen en kent het prachtige vergezichten en biedt het Plateau van Margraten een prachtige wandelomgeving alsook de mooie afdaling naar het Maasdal via het Savelsbos. Gelegen zeer gunstig ten opzichte van Maastricht bent u binnen 15 minuten bij het AZM, de Universiteit of de Vrijthof. Niet voor niets dan ook dat men graag deze woning gelegen aan de Burgemeester Wolfsstraat 3A, 6265 AA Sint Geertruid wilde aankopen en SmartProperty Makelaardij de koper integraal begeleidde naar de aankoop.

SmartProperty voor Aankoopmakelaardij
Indien u voornemens bent om vastgoed aan te kopen adviseren wij om u bij te laten staan door een vakprofessional die u begeleidt in het vinden en maken van de juiste beslissingen over uw aankoop.

Het vinden van uw droomhuis
Indien u op zoek bent naar vastgoed, denken wij graag met u mee en kunnen wij namens u proactief de markt in de gaten houden. Dagelijks zijn wij aanwezig in de markt en weten wij de mogelijkheden. Met u bepalen wij een realistisch en haalbaar programma van wensen en eisen waar de aankoop aan dient te voldoen en naar gelang u wenst gaan wij aan de slag met:

  • Onderhouden van contacten met collega-makelaars
  • Selecteren van beschikbaar aanbod
  • Inventariseren van mogelijkheden
  • 1e of 2e Bezichtigingen

 

Beslissen over de aankoop
Indien er eenmaal een geschikte locatie is gevonden begeleiden wij u, op uw verzoek, met:

  • Bouwkundige keuring
  • Inventarisatie
  • Bouwkundig advies over eventuele wensen en aanpassingen
  • Onderhandeling
  • Correcte formalisatie van de afspraken

 

SmartProperty Projecten voor bouwkundige aanpassing
Mocht uw aangekochte vastgoed uiteindelijk nog bouwkundige aanpassingen wensen, kunnen wij u volledig ontzorgen met ons label ‘SmartProperty Projecten‘ waarbij u uw voordeel doet met jarenlange ervaring en expertise in vastgoed. Wij zijn omringd met een netwerk aan vakprofessionalis zodat u via 1 aanspreekpunt volledig ontzorgd wordt bij een renovatie, verbouwing of aanpassing naar uw wens.

Meer info of een afspraak?
Graag informeren wij u nader over de meerwaarde van SmartProperty voor u

Kenmerken

6 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
190 m2 Woonoppervlakte
223 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op