SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stadsvilla Onze Lieve Vrouwewal

Maastricht
Verkocht

Stadsvilla Onze Lieve Vrouwewal

Maastricht, geheel terecht de hoofdstad van het goede leven. Niet voor niks dan ook dat leven in deze Bourgondische stad het gevoel van welzijn doet verhogen. Mensen zijn graag in Maastricht. Om er te flaneren, culinair te genieten, maar evengoed om er te wonen en te leven. De behouden statige woonhuizen die de stad rijk is, bieden een thuis aan het residentiële stadse leven. De Onze Lieve Vrouwewal is een meer dan prachtig bewaard gebleven gedeelte van de stad. Met voorgelegen de bekende geplaatste kanonnen op de plek waar voorheen het kanaal Luik-Maastricht liep; thans een bekende entree naar het Stadspark van Maastricht. Het overgebleven deel van de gelijknamige straat Onze Lieve Vrouwewal is gelegen bij de Jekertoren toegankelijk vanaf de Bernardusstraat en vanaf de Graanmarkt. De prachtige statige huizen gelegen op de wal bieden prachtig zicht op de Maas met de nieuwe Maasbrug. Thans in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Onze Lieve Vrouwewal 11, 6211 HH Maastricht.

Indeling
Een meer dan unieke residentie midden in de binnenstad. Met de pracht en praal van het verleden, echter met hoogstaand modern comfort en luxe. Deze riante stadsvilla is volledig en vakkundig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, gemoderniseerd met domotica volledig instapklaar. De villa met uniek zicht op het stadspark en de Maas biedt bovendien een heerlijke rust. Er is ruimte en comfort met een complete mastersuite en twee ruime slaapkamers met een tweede badkamer. Er is een leefkeuken met eetkamer alsook een ruime living op de verdieping. Evengoed is er een eigen wellness-/sportruimte, de zonnige grote stadspatio en een eigen inpandige parkeergarage (ingang Sint Bernardusstraat).

Begane grond

1e Verdieping

2e Verdieping

Verdieping -1

Verdieping -2 (Stadspark – Bernardusstraat)

Techniek

Bijzonderheden

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

3 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
297 m2 Woonoppervlakte
125 m2 Perceeloppervlakte

Neem direct contact op