SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Pastoerswei 1 t/m 18, 6291 AG

Vaals
Te Koop

Pastoerswei 1 t/m 18, 6291 AG

Samen met de gemeente Vaals is SmartProperty Projecten aan de slag met de ontwikkeling van de geweldig gelegen ‘Pastoerswei’ naast de kerk aan de Lindenstraat in het centrum van Vaals. Op deze bijzondere historische locatie in Vaals komen 18 nieuwe levensloopbestendige prachtige woningen die bovendien volledig energieneutraal kunnen zijn. Exclusief in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Pastoerswei 1 t/m 18, 6291 AG te Vaals.

Het betreft 18 woningen die qua basis en inhoud vergelijkbaar  zijn, doch verschillend gepositioneerd zijn in het plan (zie bijlage). Er worden optionele wijzigingen aangeboden om de woning volledig naar uw wens te maken.

Conform de met de gemeente Vaals gesloten overeenkomsten is het bestemmingsplan onherroepelijk goedgekeurd en de aanvraag omgevingsvergunning onherroepelijk voor bouw van de 18 woningen. Smartproperty Projecten is met de gemeente Vaals  is in de ontwikkeling een concept reglement van uitgifte is overeengekomen.

De verkoopvoorbereiding is in volle gang.

Informatie
Binnenkort mag u meer informatie over de plannen online verwachten. Bij interesse verzoeken wij u uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, mailadres)  – hier – achter te laten zodat wij kunnen informeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eventueel vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Neem direct contact op

SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Haven't found what you're looking for?

Bericht ons wat wij voor u
kunnen betekenen