SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

8 vrijstaande woningen ‘De Pastoerswei’

Vaals
Te Koop

8 vrijstaande woningen ‘De Pastoerswei’

Vaals, wie wil hier nu niet wonen? Met haar monumentaliteit, een schitterend buitengebied en de sfeer van buitenland in eigen land. Vele wandel- en fietsroutes nodigen uit om de omgeving te verkennen en te genieten van de rust en ruimte. Eigenaren van streekgebonden bedrijven ontvangen bezoekers van de gemeente graag als gast en in verschillende eetgelegenheden. Het is de parel van het zuiden met als handelsmerk het Drielandenpunt.

‘In het zuidelijkste puntje van Limburg ligt Vaals. Een historisch dorp, rijk aan monumenten, winkels, restaurants en café’s en omringd door prachtige natuur. Wandelen in het bos, fietsen langs prachtige uitzichten en daarna bourgondisch genieten in één van de vele restaurants: dat is Vaals leven. En met het drielandenpunt, de Vaalserberg en kasteel Bloemendal naast de deur, is een uitstapje snel gemaakt. Dagje stad? Dan is Aken om de hoek!’

De grote woonhuizen en statige zakenpanden geven het centrum van Vaals een buitenlandse grootstedelijke uitstraling. Vaals is als hart van de Euregio van Duitsland, België en Nederland de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in het omringende buitenland. Hier wonen is genieten met een grote G. Met de vele winkels en boetieks en horeca bruist Vaals voor haar inwoners en bezoekers. In het centrum pal naast de Sint Pauluskerk kunt ook u deze woon- en leefkwaliteit beleven in een van de 18 nieuw te bouwen levensloopbestendige woningen in het plan Pastoerswei. Een nieuwe woonparel in Vaals. Exclusief in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Pastoerswei 1 t/m 18, 6291 AG te Vaals. Onderstaand de informatie over de 8 vrijstaand geschakelde woningen in het plan.

Wonen op loopafstand van alle voorzieningen en gezelligheid. Dat is uniek aan het wonen in het hof van de Pastoerswei. Het gevoel van zorgeloosheid waar je mee opstaat en naar bed gaat. Een snelle boodschap is zo gedaan op loopafstand en bij de buren staat de vlaai op tafel en de koffie warm. Het gevoel van wonen en leven in de Limburgse natuur, is ook in de Pastoerswei volop aanwezig. Dankzij de indeling, met hoogteverschillen tussen de huizen, wordt een intieme en organische sfeer gecreëerd. Een wandelingetje door het hof, voelt zo al als een stukje struinen door het park dankzij het groen om het hofje heen. Hier draait het leven om samen genieten!

Woonhof De Pastoerswei
Het hof voelt als een grote voortuin, de patiotuin voelt als een tweede huiskamer. De Pastoerswei is daarmee meer dan een verzameling van 18 halfvrijstaande en vrijstaand geschakelde woningen zoals onderstaand weergegeven.

8 vrijstaand geschakelde woningen
Van de totaal 18 woningen zijn er 8 Vrijstaand Geschakeld, te weten:

 • Kavel 1, Pastoerswei 1, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 188 m2 VON-prijs: € 430.000,-
 • Kavel 2, Pastoerswei 2, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 315 m2 – VON-prijs: € 440.000,-
 • Kavel 7, Pastoerswei 7, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 225 m2 – VON-prijs: € 435.000,-
 • Kavel 8, Pastoerswei 8, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 170 m2 – VON-prijs: € 425.000,-
 • Kavel 9, Pastoerswei 9, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 170 m2 – VON-prijs: € 425.000,-
 • Kavel 14, Pastoerswei 14, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 195 m2 – VON-prijs: € 430.000,-
 • Kavel 17, Pastoerswei 17, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 215 m2 – VON-prijs: € 430.000,-
 • Kavel 18, Pastoerswei 18, 6291 AG, Vaals
  Perceel: 201 m2 – VON-prijs: € 430.000,-

 

De vrijstaand-geschakelde woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond. Naast de mooie living, ingerichte keuken en eetkamer met zicht op de patiotuin bevinden zich hier ook de 1e slaapkamer met badkamer, toilet en berging met wasmachineaansluiting. Vanuit de slaapkamer heeft u eveneens zicht en toegang tot de patiotuin. Op de verdieping bevindt zich een royale 2e slaapkamer met grote dakkapel en een opbergkamer. De verdieping kan uiteraard ook als hobbyruimte of kantoor in gebruik worden genomen. Alternatieve indelingen hierop zijn uitgewerkt en voorhanden. Bovendien worden de woningen volledig naar de maatstaven van deze tijd gebouwd waardoor deze energieneutraal kunnen zijn.

‘Dankzij de kleinschaligheid van de 18 woningen, de hoogteverschillen en de begane grond met het complete woonprogramma, creeert een echt straat- en buurtgevoel.’

Comfort en zekerheid
Alles aan de woningen is nieuw waardoor in de eerste jaren nagenoeg geen onderhoud is. Het moderne hang- en sluitwerk voldoet bovendien aan de laatst gestelde eisen van het Bouwbesluit. De kans op inbraak is bij nieuwbouwwoningen dus aanzienlijk kleiner. In nieuwbouwwoningen zijn ook de plafonds en deuren tegenwoordig hoger waardoor er een ruimere woonbeleving wordt ervaren.

Energiezuinigheid
De 18 woningen voldoen aan de nieuwste energie-eisen. Door het gasloos wonen zijn de energielasten een stuk lager. De 18 woningen Pastoerswei zijn met een warmtepomp en zonnepanelen energiezuinig (BENG gecertificeerd A+++). Door de nieuwste installatie wordt de woning duurzaam verwarmd met een lage temperatuur vloerverwarming. Waarbij een optimale temperatuurs- en geluidsisolatie een comfortabel wooncomfort borgt.

Slimme investering
Een levensloopbestendige nieuwbouwwoning is een goede investering die op lange termijn in de waarde toeneemt. Bij de koop van een nieuwbouwwoning zijn bovendien overdrachtskosten, makelaarskosten en de kosten voor de notariële transportakte niet van toepassing. Bovendien is de hypotheekrente vaak lager dan bij een bestaande woning. Dit heeft te maken met de actuele duurzaamheidseisen van een nieuwbouwwoning, waardoor een gunstig energielabel A+++ wordt behaald. Naast lagere energielasten kent een nieuwbouwwoning in de regel dus ook lagere financieringslasten. Elke levensfase Een levensloopbestendige woning is geschikt voor elke levensfase. De woning groeit als het ware mee met de bewoners. Dus ook al voelt u zich nu nog jong en fit, een levensloopbestendige woning voorkomt dat u op later tijdstip moet verhuizen vanwege ouderdom of een beperking.

‘De natuur voelt nooit ver weg. ’s Ochtends hoor en zie je de vogeltjes fluiten in de Pastoerswei, de bomen op het hof kleuren prachtig in het zonlicht waarbij de groene hagen rondom de tuin voor gepaste privacy zorgen..’

Het leven moet makkelijker worden, niet moeilijker. De Pastoerswei ademt dit gemak, de zorgeloosheid en de gezelligheid van een hechte buurt. De woningen zijn duurzaam dankzij de zonnepanelen en waterpomp, van alle gemakken voorzien en het zowel interieur als exterieur zien eruit als om door een ringetje te halen. Zo is de Pastoerswei een plek waar bezoek graag komt, de bewoners heerlijk worden ontzorgd in het onderhoud van het hofje en de vrijheid van het Limburgse leven nog voelbaar is.

Klaar om te wonen
De woningen worden opgeleverd ingericht met een keuken en badkamer (technische omschrijving beschikbaar).

‘Zaterdagmorgen in het zonnetje in de patiotuin, een middagboodschap in een half uurtje gedaan en ’s avonds een prachtige zonsondergang met het silhouet van de Sint Pauluskerk.’

De woningen zelf zijn een luxe thuis om trots op te zijn.

Bijzonderheden
– Adres wordt Pastoerswei <<kavelnummer>>, 6291 AG Vaals
– Volledig nieuw (de eerste jaren nagenoeg geen onderhoud)
– Compleet met keuken en badkamer opgeleverd
– Modern hang- en sluitwerk (conform de eisen van het Bouwbesluit)
– Totale gebruiksoppervlakte woning: 152 m2
– Inhoud woningen: 412 m3
– Perceelsoppervlakte tussen 170 m2 – 315 m2
– Start bouw bij 70% verkoop (doorlooptijd 1 jaar)
– Prijzen tussen € 425.000,- en € 440.000,- v.o.n.
– Volledig conform ‘Bijna Energie Netraal Gebouw’ (BENG)

Meer informatie of koopinteresse?
Alle exacte informatie kunt u nalezen in de digitale brochure in de bijlagen. Bij interesse verzoeken wij u uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, mailadres)  achter te laten zodat wij contact met u kunnen opnemen over de mogelijkheden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eventueel vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
85 m2 Woonoppervlakte
188 m2 Perceeloppervlakte

Neem direct contact op