SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Penthouse in het centrum

Genk
Verkocht

Penthouse in het centrum

‘Iedereen Genkt’, dat is de slogan die aantoont hoe veelzijdig en bruisend deze multiculturele stad is. De stad biedt naast een actieve winkelkern tal van recreatieve attracties zoals Bokrijk, de Kattevennen en het gebied C-mine, het vroegere mijnterrein. Centraal gelegen tussen Maastricht, Eindhoven, Antwerpen en Hasselt brengt deze plaats voor een ieder wat wils. De stad investeert en innoveert. Zo is het centrum vernieuwd met een vernieuwd stadhuis, een nieuw stadsplein en infra rondom voor een optimale bereikbaarheid en doorstroming.

Middenin het centrum is de Residentie Stadsplein Zuid gelegen. Dit kwalitatieve hoogstaande complex ligt midden in het centrum, maar biedt optimale privacy en ruimte. Met onderin de Q-park parking Stadsplein en diverse winkels liggen de appartementen boven de begane grond. Hier is bovendien een prachtige gemeenschappelijke daktuin aangelegd. Thans in verkoop via SmartProperty Makelaardij dit exclusieve penthouse gelegen in het Residentiële complex Stadsplein Zuid.

Indeling
De residentiele woning is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar met 3 slaapkamers, een riante living en complete leefkeuken. Bij de inrichting van dit appartement heeft men nergens op bespaard voor een optimaal comfort en leefgenot. Bovendien beschikt het appartement over riante buitenruimte verdeeld over maar liefst 3 terrassen. Verdiepingshoge raampartijen rondom bieden volop lichtinval en een prachtig zicht op het centrum van Genk.

Entree
Via de Dieplaan komt u bij de entree van de residentie. Uw eigen parkeerplaats is gelegen in de Q-park parking ‘Stadsplein’ alwaar een lift u direct de residentie in brengt. Voor gasten en bezoekers is er eveneens de ingang aan de Dieplaan. Hier is het bellentableau met de brievenbussen en brengt de lift u naar de parkeergarage of de prachtige groene daktuin.

Penthouse

Keuken 

Living

Dakterras

Slaapgedeelte

Bijzonderheden
– servicekosten
– Bouwjaar 2009
– Volledig gerenoveerd en instapklaar
– Voorzien van inbouwkasten en -verlichting
– Voorzien van airco

EPC
nummer: 20091104-0000341279-0000016-5
waarde: 100 kW/m2

Wat te doen ten tijde van Corona?

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

3 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
220 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op