SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Sfeervol landhuis in Kanne

Riemst
Verkocht

Sfeervol landhuis in Kanne

Prachtig groen omgeven aan de voet van natuurgebied Sint-Pietersberg en de grens met Nederland ligt dit schitterende landhuis. Gelegen in het dorp Kanne als deelgemeente van Riemst. Bij velen bekend door het nabijgelegen imposante Chateau Neercanne. Deze bijzondere plek doorkruist door rivier de Jeker heeft een gezellig dorpsplein en beschikt over een rijke historie. In de loop der jaren rezen op de plek van het voormalige kasteel Harff de vrijstaande villa’s aan de Berkenlaan. Deze unieke woning is schitterend gelegen aan de uitgestrekte velden van het Jekerdal, op loopafstand van Maastricht en centraal in de Euregio. Thans in verkoop via SmartProperty: deze zeer stijlvol, charmant ingericht en goed onderhouden smaakvolle woonst genaamd ‘Kannerhof’, gelegen aan de Berkenlaan 26, 3770 Kanne – Riemst.

Indeling
De Kannerhof die in 1965 werd gebouwd beschikt over een royale inkom en een doorzon woonkamer met serre en openslaande deuren naar het zonneterras en de aangelegde groen omheinde tuin met behouden flora en fauna uit de kasteeltuin. In een overgoten rust en ruimte waant u zich hier in Zuiderse sferen met volop licht en ruimte. Er zijn 4 slaapkamers en een chique badkamer. Diverse kostbare elementen uit kastelen en landhuizen dragen bij aan een uiterst mondaine stijl. Thans in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Berkenlaan 26, Kanne – Riemst (B)

Entreehal

Living

Leefkeuken

Tuin

Bijgebouw

Verdieping

Slaapkamers

Badkamer

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1967
– Woonoppervlakte 247 m2
– Perceeloppervlakte 1.836 m2 (2 huisnummers 26 + 28)
– Inrichting in overleg ter overname
– Voorzien van luiken aan de buitenkant
– Luikramen aan de binnenzijde
– Gedeeltelijk voorzien van elektronisch bedienbare screens

EPC Certificaat
– Beschikbaar: ja Unieke Code:
– Kengetal (KW / m²):

Wat te doen ten tijde van Corona?

Na verkoop is bovenstaande info grotendeels verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

4 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
247 m2 Woonoppervlakte
1697 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op