SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stadsvilla Jesuïtenstraat 11, Centrum

Roermond
Verkocht

Stadsvilla Jesuïtenstraat 11, Centrum

In het historische centrum van Roermond bevindt zich de Jesuïtenstraat. Gelegen tussen de Markt en het stadspark mag met recht hier gesproken worden van pracht en praal van de binnenstad gezien de statige stadsvilla’s met de bewaard gebleven authentieke gevels. Grenzend aan de voormalige Biggenmarkt als voetgangers doorgang naar de Markt grenst de prachtige stadsvilla uit 1875 met een authentieke gewelfde kelder van vóór 1554. Met een zeer rijke geschiedenis en volledig afgewerkt naar de maatstaven van luxe en residentieel comfortabel wonen in deze tijd. Exclusief verkocht via SmartProperty Makelaardij: Jesuïtenstraat 11, Roermond

Indeling
De riante stadsvilla op een ruim perceel van 340 m2 is instapklaar waarbij in 2022 de laatste perfecties zijn uitgevoerd. In de prachtige complete keuken, de royale doorzon living ensuite met de 7 (slaap)kamers en 2 badkamers. Bovendien is er een eigen inpandige parking in het voormalige koetshuis en een ruime zeer goed aangelegde stadstuin. Deze residentie biedt maximaal leefgenot en comfort. Luxe wonen en privacy zijn hier gegarandeerd.

Begane Grond

Souterrain

Keuken

Stadstuin

Woonkamer ensuite

Bijkeuken

Garage

1e Verdieping

(slaap)kamers 1 + 2 + 3

1e Badkamer

2e Verdieping

(slaap)kamers 4 + 5 + 6 + 7

(gasten)badkamer

Zolder

Bovengenoemde info is na verkoop om privacyredenen verwijderd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. SmartProperty Makelaardij is uw makelaar voor de aan- en verkoop van excusief vastgoed. Werkend vanuit Maastricht is SmartProperty als makelaar actief in de regio.

Energielabel
– n.v.t. (Monument). Deze villa is goed geïsoleerd en kent een gunstig maandelijks energieverbruik.

Bijzonderheden
– Monument (1875)
– In perfecte staat
– Perceel:
– Gebruiksoppervlakte:
– Geperfectioneerd onder architectuur
– De woning is verlicht met een professioneel lichtplan
– Instapklaar
– Goed geïsoleerd

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten, oppervlakten en visuals zijn indicatief.

Kenmerken

7 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
379 m2 Woonoppervlakte
340 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op