SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stadsvilla Sint Servaas klooster

Maastricht
Verhuurd

Stadsvilla Sint Servaas klooster

De binnenstad van Maastricht kent vele bijzondere plekken. Bruisend, veelzijdig en met de allure die een stad als Maastricht uit zichzelf uitstraalt. Gekend en bemind zijn de diverse winkelstraten om te flaneren en de pleinen om bourgondisch te genieten. Ook cultureel biedt Maastricht voor ieder wat wils. Het theater, de diverse musea en tal van activiteiten maken dat mensen graag in Maastricht zijn. Niet voor niks dan ook dat Maastricht zeer divers is en internationaal bekend.

Nabij het plein ‘het Vrijthof’ is het Sint Servaasklooster gelegen. Deze nog steeds rustige voorname woonstraat middenin het centrum van Maastricht is een parel in de stad en biedt ruimte aan wereldlijke monumenten zoals de rode kerk Sint-Jan en de SintServaasbasiliek. Gelegen aan het hof Sint Servaasklooster 24-26, 6211 TE Maastricht werd deze royale stadswoning via SmartProperty Makelaardij verhuurd.

Indeling
De af te sluiten poort brengt u naar het binnenhof met privé-parking waaraan de woning is gelegen. Prachtige statige hoge ramen en deuren, royale ruimtes met zeer gedegen interieurwerk gecombineerd met de zeer goed bewaarde authentieke elementen ademen stads wonen in al haar pracht en praal.

Entreehal

Woongedeelte

1e Verdieping

Bijzonderheden

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

4 Slaapkamer(s)
3 Badkamer(s)
281 m2 Woonoppervlakte
60 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op