SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Residentiele (kantoor)villa in Wyck

Maastricht
Verkocht

Residentiele (kantoor)villa in Wyck

Uniek wonen in het centrum van Maastricht? Het kan in dit prachtige residentiële stadspand zeer gunstig gelegen aan de Spoorweglaan 16 in de populaire wijk Wyck. Op loopafstand van het station en met de gezellige ontbijtrestaurants zoals Bagels & Beans, Flavours by Servais, het Wycker Cabinet, So Delicious en Van Wijck zeer dichtbij. Ook de toren van kantoorgebouw de Colonel biedt een cachet.

Niet voor niets dat mensen graag in deze wijk graag flaneren en verblijven. Het prachtige pand gelegen aan de Spoorweglaan dat oorspronkelijk in 1911 als woonhuis werd gebouwd heeft de afgelopen jaren trouw dienst gedaan als ontvangst- en werklocatie voor een hoogwaardig technologisch internationaal bedrijf. In 2011 werd het pand naar het ontwerp van architectenbureau Artesk – Van Royen vakkundig gerenoveerd en verbouwd naar een representatieve en inspirerende werkomgeving. Groei van de organisatie maakt dat men binnenkort naar een andere locatie verhuisd. Hierdoor wordt dit unieke pand, dat met een aanpassing schitterend weer kan dienst doen als woonhuis, gelegen aan de Spoorweglaan 16, 6221 BS te Maastricht thans via SmartProperty Makelaardij te koop aangeboden.

Indeling
De kantoorvilla is direct aan de Spoorweglaan gelegen. Hoge ramen bieden veel lichtinval en tezamen met de diverse geveldetails een prachtig statig karakter. Er zijn vier verdiepingen en een vliering met zeer veel ruimte. Hoge plafonds, originele elementen en een zeer gunstige indeling bieden diverse mogelijkheden. Bovendien is er de aangelegde stadstuin met tuinkamer. Deze unieke locatie biedt u aangename ruimtelijkheid en privacy.

Begane grond

Tuin

Souterrain

Tussenverdieping

1e Verdieping

2e Verdieping

Zolder

Bijzonderheden

EXTRA
Binnenkort zullen we voor deze unieke locatie de bezichtigingen inplannen. Zoals u kunt zien is er een biedprijs vanaf gesteld. Dit betekent dat we gaan werken met bieden. Graag informeren wij u hierover evenals over de mogelijkheden om deze unieke locatie weer als woonhuis te gaan gebruiken. Interesse? Laat uw gegevens achter.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Afmetingen op basis van een NEN2580 meetrapport zullen binnenkort worden weergegeven evenals de visuals van een voorbeeld van de aanpassing naar een woonhuis. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plattegronden
– Beschikbaar

Na de verkoop is bovenstaande info grotendeels verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

5 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
428 m2 Woonoppervlakte
257 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op