SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stadsvilla Wilhelminasingel Wyck

Maastricht
Verkocht

Stadsvilla Wilhelminasingel Wyck

De prachtige stad Maastricht kan men op verschillende manieren binnenrijden. Komende vanaf de Kennedybrug en de Avenue Ceramique is de Wilhelminasingel één van de befaamde karakteristieke statige toegangswegen naar het centrum van de stad. Deze singel is gelegen in de populaire en hippe wijk Wyck tussen de Maas en het centraal station. Gezellige restaurants, barretjes, gallerijen en deftige boetiekjes sieren dit charmante deel van de stad. De uitermate deftige Wilhelminasingel heeft dan ook door de jaren heen diverse bekende bedrijven en advocatenkantoren huisvesting geboden. De allure, de grote bomen en het cachet ademt internationale allure en faam. De prachtige hoge gevels van de herenhuizen zijn bewaard en gekoesterd en wie flaneert over de Wilhelminasingel zal zich blijven verwonderen over de prachtige details en waant zich in metropolische sferen. Thans in verkoop via SmartProperty: Wilhelminasingel 125, Maastricht.

Indeling
Gelegen aan de ventweg van de singel is dit gedeelte door de verkeersstructuur uitermate verkeersluw. Er is dan ook steeds voldoende parkeerplaats. U bevindt u zich op loopafstand van het station alsook de Maasbrug en de gezellige rechtstraat met haar boetieks, galeries en gezellige restaurants. Ook loopt u makkelijk over de nieuwe of oude Maasbrug naar het Onze Lieve Vrouweplein en het Vrijthof. Strategisch gelegen bent u snel bij uitvalswegen richting Eindhoven – Aken en Luik. Het karakteristieke pand is bovendien gelegen op een goede zichtlocatie aan de Wilhelminasingel 125. Thans is de benedenverdieping in gebruik als kapsalon en de bovenverdieping in gebruik als woonhuis. Hoge plafonds en prachtige gevelelementen zijn behouden gebleven. Met 80 m2 aan ruimte op de begane grond, een aangelegde stadstuin en 220 m2 bovenwoning kan deze locatie voor verschillende doeleinden dienen.

Begane grond

Souterrain

1e Verdieping

2e Verdieping

Zolder

Bijzonderheden

Na verkoop is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

5 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
300 m2 Woonoppervlakte
152 m2 Perceeloppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op