SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stadswoning Herdenkingsplein

Maastricht
Verhuurd

Stadswoning Herdenkingsplein

Maastricht, die prachtige stad aan de Maas. Die stad in het Zuiden van Nederland waar mensen elkaar ontmoeten en energie zorgt voor barstende creativiteit voor onderzoekers en makers. Maastricht wordt de stad van ontmoetingen en van levensgenieters genoemd.

Een internationale universiteitsstad, compact en met style! Vrijwel middenin de stad is de wijk het Kommelkwartier gelegen. Dit stadsdeel, bekend van het pleintje ‘De Kommel’ is de kleinste wijk (qua oppervlakte) van de gemeente Maastricht. Derhalve eens te meer een stadsdeel met allure en onbekende gezellige straatjes en steegjes. Grenzend direct aan de binnenstad en het Jekerkwartier is dit gedeelte van de stad onder velen bekend als de wijk van het statige Kruisherenhotel, diverse monumenten evenals de wijk van de moderne architectuur van de Academie Beeldende Kunsten. Bekend in deze wijk is het bijzonder gevormde Herdenkingsplein. Een verkeersvrij plein dat werd bedoeld als plek om oorlogsslachtoffers te herdenken. Een heuse verborgen parel daar sinds de 70-er jaren dit voormalige ‘industrieterrein’ hoogwaardig en kwalitatief post-industrieel is ontwikkeld naar een open autoluwe en rustige ruimte middenin de stad met woningbouw, ondergelegen een parkeergarage voor 200 auto’s en een groot gedeelte voor de uitbreiding van de huidige Academie van Beeldende Kunsten. Artistiek, sfeervol en rustiek is er een bijzondere sfeer op deze plek zo centraal in het centrum van de stad.

Indeling
Aan het herdenkingsplein zijn zowel appartementen alsook stadsvilla’s gerealiseerd. Verhuurd via SmartProperty: deze prachtige en instapklare stadsvilla gelegen aan het Herdenkingsplein 16A met een eigen tuin en volop ruimte verdeeld over 3 leefverdiepingen. De villa biedt naast een leefkeuken een doorzon living met zicht op de tuin en op het plein 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

Begane grond

1e Verdieping

2e Verdieping

Bijzonderheden

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
120 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op