SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Stille verkoop Topresidentie

Maastricht
Te Koop

Stille verkoop Topresidentie

Maastricht, geheel terecht de hoofdstad van het goede leven. Niet voor niks dan ook dat leven in deze Bourgondische stad het gevoel van welzijn doet verhogen. Mensen zijn graag in Maastricht. Om er te flaneren, culinair te genieten, maar evengoed om er te wonen en te leven. De behouden statige woonhuizen die de stad rijk is, bieden een thuis aan het residentiële stadse leven. Gelegen in een van de meest gezellige en populaire wijken van Maastricht, op loopafstand van het centrum en thans exclusief in stille verkoop via SmartProperty Makelaardij.

Indeling
Unieke zeer goed gebouwde en riante villa van alle gemakken en comfort voorzien. De residentie werd in 2002 op hoogwaardige wijze grotendeels en goed gerenoveerd met alle aandacht voor details, isoaltie en authenticiteit.

Souterrain
De woning is volledig onderkelderd met diverse ruimten.

Begane grond
Riante inkom met een goed bewaarde entree en prachtige trappartij. Plaats (+/- 120 m2) verdeeld in diverse ruimten en de indeling bieden volop mogelijkheden voor woon-werk, B&B, kangaroewonen of levensloopbestendig wonen. Er is een aangelegde tuin.

Verdiepingen
De woning heeft verschillende verdiepingen voor optimale ruimte en 6 (slaap)kamers met thans 2 badkamers en volop bergruimte.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar: +/- 1920 – 1950
  • Ruim perceel
  • Mooi gekoesterde authentieke elementen


Vraagprijs
Op aanvraag (hogere prijsklasse)

Plattegronden
Beschikbaar

Interesse?
Mocht u interesse gewekt zijn, vernemen wij graag uw gegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen en nader kunnen informeren.

De meting en berekeningen zijn op basis van de ”Meetinstructie bepalen gebruiksoppervlakten woningen” en ”Meetinstructie bepalen bruto inhoud woningen” a.d.h.v. de NEN2580:2007 NL, ‘Oppervlakten en inhouden van gebouwen termen, definities en bepalingsmethoden’, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008. Op dit meetcertificaat zijn de in het beschikbare meetrapport genoemde aannames en voorbehouden van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

6 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op