SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Residentiële villa middenin de Euregio

Echt-Susteren
Te Koop

Residentiële villa middenin de Euregio

Centraal gelegen midden in Limburg is het smalste stukje Nederland gelegen. Niet voor niks de taille van Limburg midden in de Euregio met uitvalswegen richting Luik (B) en Amsterdam alsook Düsseldorf (D) vlakbij. Hier op deze plek groen omgeven is het aangenaam leven. Susteren is dan ook met recht onontdekt en een plek om van te houden. Middenin Susteren op loopafstand van de historische kern met winkels en horeca is de luxueuze residentie villa gelegen. Residentieel en prachtig gepositioneerd in de hoogwaardig aangelegde parktuin. Exclusief in verkoop via SmartProperty Makelaardij: villa Op de Pas 1, 6114 RA Susteren.

Indeling
De riante villa biedt alle gemak en denkbare comfort voor een luxueus leven en thuiskomen in weelde en comfort. Er zijn 5 royale slaapkamers met 3 overcomplete badkamers. Er is een riante doorzon living en de ruime moderne leefkeuken. Volledige ontspanning wordt geboden in de uitgebreide wellness met stoombad en indoor zwembad, relaxruimte en de thuisbioscoop. Gelegen in een prachtige groen aangelegde parktuin met een perfecte harmonie tussen binnen en buiten. Bovendien ondersteund door hoogwaardige materialisering en een zeer goede afwerking voor een juist cachet aan hoogwaardig luxueus leven.

Begane Grond
Vanaf de autoluwe straat Op de Pas ziet u direct de prachtige witte rietgedekte villa. Perfect gelegen in de hoogwaardig aangelegde parktuin voorzien van in- en uitheemse flora en fauna. De positionering van de villa bieden u alle ruimte, privacy en veiligheid.

De oprijlaan leidt u over de brug over het riviertje de Rode Beek die als bijzonder extra door de tuin meandert. Er is volop parkeerruimte voor u en uw gasten alsook de dubbele inpandige garage. Het bordes leidt u naar de dubbeldeurse entree.

Meer info?
Uw makelaar bij Smartproperty is beschikbaar om u nader te informeren of voor een afspraak.

Plattegronden
– Beschikbaar

Energielabel
Beschikbaar (in bijlagen)
Registratienummer: 926592830
Label: C (Goede isolatie met dubbel én triple glas)

Bijzonderheden
– Prachtig residentieel wonen
– Bouwjaar 1974 (2017 gerenoveerd)
– Gebruiksoppervlakte: 715 m2
– Perceeloppervlakte: 2.770 m2
– Inhoud: 2.649 m3
– Perfect onderhouden
– Domotica (alarm, brandmelding)
– Instapklaar
– Overname van inrichting bespreekbaar
– Krachtstroomaanlsuiting
– Onzichtbare afrastering voor dieren in de tuin

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten, oppervlakten en visuals zijn indicatief.

Kenmerken

5 Slaapkamer(s)
3 Badkamer(s)
715 m2 Woonoppervlakte
2770 m2 Perceeloppervlakte
1.695.000 k.k.

Neem direct contact op