SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Vrijstaande woning Julianastraat 29, Borgharen

Maastricht
Verkocht

Vrijstaande woning Julianastraat 29, Borgharen

Wonen in een sfeervolle vrijstaande jaren ’60 woning? Het kan aan de Julianastraat middenin het idyllische Borgharen; het gezellige kerkdorp dat deel uitmaakt van de Gemeente Maastricht. De vrijstaande woning is gelegen op een ruim perceel met separate garage en volop ruimte. De woning biedt tal van mogelijkheden en is mooi gelegen nabij de kerk en het kasteel vlakbij het centrum van Maastricht. Deze unieke woning is verkocht door SmartProperty Makelaardij.

Indeling
De vrijstaande woning is gelegen op een ruim perceel van 615 m2, hoek Julianastraat – Baron de Selysstraat. Werken of hobby aan huis heeft hier volop ruimte met de separate garage (26 m2) met vliering en ingang via de Baron de Selysstraat. Bovendien heeft de woning een provisiekelder, bijkeuken, leefkeuken, een ruime woonkamer met veel lichtinval en serre, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een (nog af te werken) zolderverdieping (52 m2).

Begane Grond

Woonkamer

Keuken

Bijkeuken

Tuin

Garage

1e Verdieping

Zolder

Bovenstaande informatie is na de verkoop verwijderd. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Deze woning is verkocht door SmartProperty Makelaardij, uw makelaar werkzaam vanuit Maastricht voor de regio Zuid-Limburg. Met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed en een nog altijd groeiend netwerk zijn wij ook u van dienst.

Energielabel

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1960
– Perceel: 615 m2
– Totale vloeroppervlakte:
– Gebruiksoppervlakte:
– Dubbel glas
– Kunststof kozijnen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten, oppervlakten en visuals zijn indicatief.

Kenmerken

3 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
126 m2 Woonoppervlakte
615 m2 Perceeloppervlakte
449.000 k.k.

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op