SmartProperty | Makelaardij, Projectontwikkeling & Management

Winkelruimte Bredestraat – centrum

Maastricht
Verhuurd

Winkelruimte Bredestraat – centrum

Maastricht heeft zoveel mooie statige stadspanden. Residentieel, historie ademend en de een nog mooier dan de ander. Zo ook dit bijzondere stadspand aan de Bredestraat 28 te Maastricht. Gelegen naast kapsalon Paul Jaspers op een uitermate strategische zichtlocatie op de doorgaande weg richting de OLV-parking het Vrijthof voor volop parkeergemak. Van oudsher in gebruik als woonhuis, maar later horeca met een restaurant in de kelder en tot voor kort de plek van de gezellige lunchroom met buitenterras ‘Piece of Cake’.

Prachtige hoge plafonds, ornamenten, de schouw, de hoge deuren en de mooie plankenvloer; de voormalige woonkamer met de openslaande deuren naar de stadstuin ademen historie en cachet. Thans te huur via SmartProperty Makelaardij: Bredestraat 28, 6211 HC Maastricht

Indeling
Via de Bredestraat komt u via de gezamenlijke voordeur bij de entree van de ruimte. Direct wordt u bevangen door de hoge plafonds, de behouden ornamenten en de mooie lichtinval van de achtergelegen sfeervolle stadstuin.

Begane Grond

Souterrain

Stadstuin

Bijzonderheden
– Nieuw opgeleverd
– Stadstuin:
– Beschikbaar: PER DIRECT

Plattegronden
– Beschikbaar

Na verhuur is bovenstaande info verwijderd omwille van privacy. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

50 m2 Woonoppervlakte

Bestanden

Bestanden

Neem direct contact op